Decoratie bepaalt het eindresultaat in de slaapkamer

| Meer

Slaapkamer decoratie

 
 
Slaapkamerdecoraties geven de slaapkamer net dat stukje meer. En dat stukje meer zal uw verblijf nog meer opvrolijken. U moet wel zorgen dat uw decoratiestukken overeenkomen met de rest van de slaapkamer. Wat u kunt plaatsen hangt af van de grootte van uw slaapkamer. Zet uw spullen zover mogelijk uit elkaar want dan lijkt de ruimte nóg groter.
 

Slaapkameraccessoires

Enkele accessoires zijn banken, fauteuils en dressoirs.
Een bank doet het altijd goed. U kunt op de bank lekker onderuit naar de televisie kijken. Een fauteuil staat mooi en `breekt` de slaapkamer. Een dressoir geeft een huiselijk en warm gevoel en is makkelijk om spulletjes in op te bergen.
 

Interieuraccessoires

Decoratie slaapkamerSchilderijen, kastjes, bed, behang en verf, gordijnen, lampen, klok en verlichting.
Een schilderij of meerdere schilderijen maken van uw wand een volle wand. Is uw slaapkamer niet zo groot, neem dan geen groot schilderij want dat lijkt zo vol.
Kastjes zijn onmisbaar en kunnen ook meehelpen om de sfeer te verhogen.
Een bed is natuurlijk het middelpunt. Kies deze daarom met zorg uit!
Gaat u behangen of verven? Kies de juiste kleuren. Ga in principe voor lichte kleuren. U kunt de kleuren aanpassen aan de rest of de rest aan de kleuren.
Gordijnen zullen u het warme vertrouwde gevoel geven. Kies deze dan ook met zorg uit!
De juiste typen lampen zijn echte sfeermakers.
Een klok is niet alleen makkelijk. Het is een sieraad aan de wand. Ook hier moet u ervoor zorgen dat het model past bij de rest van het slaapkamerinterieur.
Verlichting is meer dan een paar lampen en is misschien de belangrijkste sfeermaker!


Nog meer slaapkameraccessoires

DassenhouderEen dassenhouder is een functionele accessoire. U kunt uw stropdassen ophangen op kleur en u heeft nooit meer een gekreukte stropdas.
 
Liftgarderobestangen Aan de garderobestangen kunt uw allerlei kledingstukken ophangen. Deze kunt u daarna met een lift naar boven sturen. Dan heeft u een kleerlift. Heeft u een kledingstuk nodig, dan laat u de lift zakken waarna u uw kledingstuk kunt pakken.
Een broek- of rokkenhouder is makkelijk in een kast te bevestigen. Het is een rekje met stangen. Over een stang kunt u uw broek of rok hangen. Geen gekreukte kleren meer!
Met een broekriemhouder heeft u nooit meer slingerende broekriemen. Met zo`n houder heeft u alle riemen bij elkaar en gesorteerd op kleur en dikte. Erg makkelijk!
 
 
Het schoenenrek mag niet ontbreken. Geen slingerende schoenen meer maar netjes bij elkaar. Kleur bij kleur en soort bij soort.

Uittrekmanden zijn niet alleen mooi maar ook bijzonder functioneel. U kunt er veel kleine spullen in opbergen en dat staat opgeruimd.
 
Verchroomde draadmanden zijn losstaande opbergsystemen. Kunt u dus overal neerzetten. Het is een stijlvolle en functionele manier van  opbergen.
 
Een ladenblok is een kastje. Hierin kunt u kleine spullen in opbergen. Makkelijk en apart om te zien.
 
Tapijt is een superbelangrijke accessoire. Tapijt is lekker aan de voeten. En een tapijt is mooi en geeft dat unieke gevoel van welbehagen, van vertrouwd zijn en straalt zeker een bepaalde warmte uit.
 
decoratie slaapkamer