IKEA slaapkamers en slaapkamermeubelen

| Meer
IKEA slaapkamers
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Slapen is niet alleen nodig, het is ook zalig om na een inspannende dag het hoofd neer te leggen op het kussen en onder de dekens te kruipen.
En met zalig slapen weet IKEA wel raad mee want daar is slapen meer dan een bed alleen. Er wordt dan ook een compleet slaapkamerassortiment aangeboden die zijn weerga niet kent. En compleet betekent bij IKEA slaapkamers dan ook echt compleet en kunt u uw eigen stijl bepalen.
En weet u wat zo interessant is…IKEA komt vaak met iets nieuws.
En u kunt alles aanschaffen zonder dat u nog naar een andere winkel toe moet. I

Uitgebreid assortiment slaapkapers, een uitgebreide keuze!
 

Matrassen

 
IKEA matrassenWant buiten het bed kunt u terecht voor onderslopen, voor matrasbeschermers en voor kussenbeschermers.
Daarnaast kunt u prima terecht voor Sultan matrassen. Weet u niet welke te nemen…dan mag u een matras uitproberen. Zo is IKEA nu eenmaal want de klant is daar echt koning!
Het kan zijn dat een matras niet bevalt; ook daar maakt IKEA slaapkamers geen enkel punt van want u krijgt maar liefst de zogenaamde 90 dagen omruilgarantie.
Na uw aankoop wordt u uitgebreid voorgelicht hoe u het beste uw matras kunt onderhouden.
IKEA slaapkamers helpt u van A tot Z.
 
 

Verlichting slaapkamer

 
IKEA verlichtingVerlichting is belangrijk in de slaapkamer, en ook dat weet IKEA en stopt niet bij een simpel slaapkamerlampje.
U kunt altijd terecht voor een prachtige hanglamp, voor een staande lamp, voor een tafellamp en voor een wandlamp. En zij heeft nóg meer voor u wat verlichting betreft. Wat te denken van bijvoorbeeld decoratieve lampenkappen en lampenvoeten. En wat het altijd prima doet is de geďntegreerde verlichting, ook daar is IKEA uw partner en kunt u ook terecht voor de milieuvriendelijke spaarlamp.
 
 

Slaapkamermeubels

 
IKEA ladekastEen IKEA slaapkamer betekent meer dan slapen alleen. Ook uw kleding zal moeten worden opgeborgen en kleine spullen laten rondslingeren geeft geen prettig aangezicht. Daarnaast moet u zich goed op kunnen maken. IKEA heeft daar over nagedacht en komt u helemaal tegemoet met bedopbergers en met een garderobekast met schuifdeuren. Bovendien biedt het bedrijf u een prachtige serie garderobekastsystemen en kledingopbergsystemen aan. En er is er altijd wel een voor u bij. Een linnenkast zal in elke slaapkamer moeten staan. Naast uw bed staan altijd nachtkastjes of bedtafeltjes. Makkelijk om de wekker op te zetten of het boek dat u leest voordat u gaat slapen.

Een toilettafel is een functioneel slaapkamermeubel. Daar zitten laden in waar u kleine spullen overzichtelijk kunt opbergen.
Om uw kleding netjes op te kunnen hangen zijn kleerhaken en kleerhangers nodig. Zelfs daarvoor kunt u bij het Zweedse bedrijf terecht!
In bijna elke slaapkamer ziet men schoenen rondslingeren. Dat is toch geen gezicht…IKEA heeft namelijk ook schoenenopbergers en kijk, nu ziet uw slaapkamer er een stuk opgeruimder en mooier uit.
Bijzonder makkelijk om kleine spullen in op te bergen is een ladekast.
 

Waar gaat u in slapen?

IKEA bedden eenpersoons tweepersoonsWant daar gaat het tenslotte om, het bed.
Ook daar bent u hier uiteraard aan het juiste adres. U wilt een éénpersoonsbed, maak bij IKEA uw keuze. U wilt een tweepersoonsbed, nou, of dat kan worden geregeld bij IKEA…natuurlijk!
U krijgt vaak gasten en die willen graag blijven slapen, dan is een logeerbed een logische optie. Om nog meer gasten te laten overnachten, dan is een slaapbank een voortreffelijke aanvulling.
IKEA heeft daarnaast nog een heerlijk assortiment wat betreft hoogslapers en stapelbedden.
 

Spiegeltje spiegeltje aan de wand…wie is het mooiste van het land?

En ijdel is iedereen. Daarom ook spiegels,  niet alleen met een prachtige uitstraling maar ook spiegels die u helpen u mooi te maken.
U kunt een spiegel monteren tegen een kast aan. Kunt u zich van top tot teen bekijken. U wilt er altijd op zijn mooist uitzien, een schminkspiegel is uw trouwe metgezel.
Spiegels zijn er in diverse vormen en afmetingen.
 

Slaapkamers

Bij IKEA wordt niks aan het toeval overgelaten. Alles is er en alles wordt er aan gedaan om u een gezonde nachtrust te geven.
 
Foto's slaapkamers en slaapkamer meubelen : IKEA ©
 
Meer info IKEA badkamer catalogus klik hier