Slaapkamergordijnen, Velux, Luxaflex en zonwering

| Meer
Gordijnen slaapkamer
 
Slaapkamergordijnen maken uw slaaponderkomen helemaal af. U kunt nog zo`n mooi slaapvertrek hebben maar als de gordijnen niet overeenstemmen met de rest, dan geeft dat alles een totaal verkeerd beeld.  Kies dus de juiste en ga voor kwaliteit!
Gordijnen zijn er om uw slaapkamer donker te maken. Dat zal uw nachtrust bevorderen en u staat de volgende morgen weer uitgerust op en daarvoor is een slaapkamer ook bedoeld. 
Zij moeten ook de nodige privacy bieden maar dan zonder het gevoel opgesloten te zijn en de juiste uitvoeringen bieden dus afscherming en lichtdoorlatendheid.

Kleuren zijn heel belangrijk. Met kleur drukt u uw eigen stijl en persoonlijkheid uit. Zij moeten wel goed verduisteren.
 
Slaapkamer gordijnen
 
Materialen moeten donker zijn of die geen of weinig licht doorlaten. Er zijn wollen gordijnen en die kunnen ook gemaakt zijn van polyester, van linnen en katoen en van viscose. Er zijn ook zonnewerenden te verkrijgen die ook het extra voordeel hebben dat de kleuren behouden blijven.
 
Overgordijnen moeten een prettige aanblik bieden. Deze zijn er in diverse dessins en samenstellingen.
 
In between exemplaren bestaan uit een combinatie van overgordijnen en vitrage.
 
Rolgordijnen zijn opgerolde uitvoeringen waarmee een raam kan worden afgedekt. Heeft meestal een kettingbediening. Verkrijgbaar is vele kleuren en dessins.

Paneelgordijnen geven een strakke afwerking zonder plooien. In vele dessins te koop.
 
Lamellen zijn verticale jaloezieŽn. Verkrijgbaar in soepele stoffen en in strak kunststof.
 
Strakke vouwgordijnen worden met een koordsysteem opgetrokken of naar beneden gehaald. U kunt de juiste hoogte instellen door middel van een katrolsysteem.
 
Velux slaapkamerVelux gordijnen zijn er in enkele varianten. Zo is er de Velux Plissé, de Velux rolgordijnen, de Velux jaloezieŽn en de Velux verduisteringgordijnen.
 
Luxaflex staat voor een strakke en luxe type gordijn. Verkrijgbaar in vele dessins, kleuren en breedtes. Het voordeel is dat je voor elk type raam de juiste luxaflex kunt krijgen.
 
Zonwering houdt de warmte buiten. Zeker in de zomer is dat bijzonder aangenaam. U slaapt dus lekker in uw koele slaapvertrek. Een nare eigenschap van zonlicht is dat stoffen en meubilair kunnen worden aangetast.
 
 
 

Hoe uw slaapkamer donker te maken?

Rolluik slaapkamerU kunt donker maken door de juiste gordijnen te kiezen. U kunt kiezen uit donkere overgordijnen. Een andere goede keuze is rolgordijnen gebruiken en laten naar het zakken geen licht door. U kunt ook kiezen voor jaloezieŽn of verduisteringsgordijnen. Ook de  juiste zonwering is een prima optie.
 
 

Tip slaapkamergordijnen !

Welke soort slaapkamergordijnen u ook kiest, neem het gordijn dat past. Zorg ook dat u kwalitatief goede kiest. Daar heeft u uiteindelijk veel langer plezier van.
Wilt u het allemaal goed in orde hebben, laat het installeren dan over aan de vakman.
 
slaapkamergordijn